top of page

Politica de returnare

Cumpărătorul are dreptul legal să comunice în scris vânzătorului că dorește să anuleze achiziția în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului și de la plata cheltuielilor de transport pentru retur, fără a fi nevoie să furnizeze un motiv.

 

Clientul este informat că vânzătorul își rezervă dreptul de a decide dacă acceptă returul sau dacă deduce o anumită sumă din valoarea produsului, sumă care va fi dezvăluită în urma evaluării daunelor cauzate, în cazul în care produsele returnate prezintă semne de uzură, zgârieturi, șocuri mecanice, accesorii lipsă sau certificate de garanție lipsă.

 

În cazul în care un client își exercită dreptul legal de a returna un produs, prețul de achiziție îi va fi rambursat în maxim 14 zile de la data cererii de returnare, cu condiția ca returnarea să fie conformă atât cantitativ, cât și calitativ, conform acestei politici.

Cu excepția situațiilor în care Vânzătorul a acordat acoperire pentru aceste costuri, Clientul va plăti doar costurile reale asociate cu returnarea bunurilor.

Clienții sunt responsabili doar pentru deprecierea valorii articolelor care rezultă din manipularea acestora dincolo de cea necesară pentru a determina natura, calitățile și funcționalitatea produselor.

Produsele care au fost personalizate special sau realizate la cererea clientului nu pot fi returnate.

Oferim servicii opționale la cererea și pe cheltuiala Cumpărătorului. În cazul în care Cumpărătorul a aprobat în prealabil aceste servicii, serviciile de livrare, transport și/sau asamblare a produselor sunt exceptate de la condițiile de returnare a bunurilor.

 

Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele realizate conform specificațiilor și instrucțiunilor cumpărătorului sau special personalizate pentru acesta, precum și articolele care fac parte dintr-un ansamblu și nu pot fi, prin natura lor, separate de celelalte componente.

Vă rugăm să ne contactați prin email la izamobcalarasi@gmail.com dacă vă mai putem ajuta cu alte informații. De asemenea, puteți completa cererea de retur prin email la aceeași adresă: izamobcalarasi@gmail.com sau folosind formularul de contact al site-ului, ce poate fi accesat aici: Contact.

bottom of page