• White Facebook Icon

SC IZA S.R.L.   CUI 14268411   Nr. Inregistrare: J51/281/2001 

Politica de confidentialitate

 

 

 


1. Declaratia de confidentialitate


Declaratia de confidentialitate stabileste modul in care S.C. IZA S.R.L. foloseste si protejeaza orice informatie cu caracter personal pe care o transmiteti catre Iza de fiecare data cand vizitati site-ul www.izamob.ro. 


Transmiterea acestor date nu se face direct catre S.C. IZA S.R.L. ci catre funizorii serviciilor de gazduire si editare online ai site-ului www.izamob.ro: TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS SA (CUI 427320) si wix.com ltd (VAT EU442008451).


Toate datele dumneavoastra cu caracter personal transmise catre noi sunt folosite de catre funizorii serviciilor de gazduire si editare online al site-ului www.izamob.ro doar in scopul analizei fluxului de vizitatorii ai site-ului www.izamob.ro, prin intermediul identificatorilor  online.

 

Definitia identificatorilor online, conform definitiei alin. (30) al Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor):


(30) Persoanele fizice pot fi asociate cu identificatorii online furnizați de dispozitivele, aplicațiile, instrumentele și protocoalele lor, cum ar fi adresele IP, identificatorii cookie sau alți identificatori precum etichetele de identificare prin frecvențe radio. Aceștia pot lăsa urme care, în special atunci când sunt combinate cu identificatori unici și alte informații primite de servere, pot fi utilizate pentru crearea de profiluri ale persoanelor fizice și pentru identificarea lor. 

S.C. IZA S. R.L. isi rezerva dreptul de a opera modificari ale politicii de respectare a confidentialitatii datelor clientilor prin modificarea periodica a paginii curente. Va recomandam sa vizitati in mod curent pagina care prezinta declaratia noastra de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti de acord cu schimbarile operate.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. IZA S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate, datele personale prelucrate.
Prin accesarea si citirea prezentei pagini "Politica de confidentialitate" ati luat la cunostinta si intelegeti faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la datele personale, dreptul de interventie asupra datelor personale, dreptul de opozitie asupra folosirii datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date. S.C. IZA S.R.L. va informeaza pe acesta cale ca aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor Dvs. personale si sa solicitati stergerea totala sau partiala a acestora din baza noastra de date.

2. Restrictionarea datelor personale

 


Puteti restrictiona oricand folosirea datelor Dvs. personale de fiecare data cand accesati site-ul www.izamob.ro prin incheierea sesiunii de vizitare a acestuia.

3. Confidentialitate si garantii

 


Orice date cu caracter personal precum: adresa IP, identificatorii cookie sau alți identificatori vor fi folosite in conformitate cu legislatia aplicabila din Romania. Totodata, va informam pe aceasta cale ca aveti dreptul sa solicitati informatii din partea S.C. IZA S.R.L. pentru a afla daca datele Dvs. sunt sau nu prelucrate sau sa solicitati stergerea sau sa va opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal, in conformitate cu Legea 677/2001.

4. Exonerarea de raspundere


Aaccesarea site-ului www.izamob.ro se face in totatlitate pe raspunderea utilizatorului, iar S.C. IZA S.R.L., angajatii si conducerea S.C. IZA S.R.L., agentiile si dezvoltatorii web sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea site-ului www.izamob.ro sau a continutului acestuia. S.C. IZA S.R.L. nu isi asuma nicio dauna sau pagube provocate de virusi ce ar putea sa infecteze computerul utilizatorului sau alte bunuri in urma accesarii si/sau utilizarii acestui site sau in urma descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video, audio sau fisiere de orice fel de pe site-ul www.izamob.ro.

 

 

 

5. Lista cookie-urilor folosite de dezvoltatorii web ai site-ului www.izamob.ro: